Jard Struik (Son en Breugel, 24 november 1997) is acteur, presentator, voice-over en creative.

Vanaf jongs af aan is het al duidelijk dat Jard zijn toekomst in de creatieve hoek zou gaan zoeken. In 2010 wint hij op 12 jarige leeftijd de Red Bull Bepaal Het Verhaal wedstrijd, waarna de door hem bedachte televisiereclame voor Red Bull wereldwijd wordt uitgezonden.

Tijdens zijn middelbare schooltijd doet Jard ervaring op op het toneel en sluit hij zich aan bij YouTube kanalen Cinemates en Kalvijn waar hij jarenlang respectievelijk (stem)acteert en creatief bijdraagt aan tientallen uren aan online en social content. 

Hierna wordt een nieuwe weg ingeslagen. Met een baan als Creative bij Maak bewijst hij zich als volwaardig creative voor klanten als Vodafone, Rijksmuseum en Albert Heijn. Zijn eigen content op social media wordt beloond met een nominatie als Beste Instagrammer voor The Best Social Awards.

Sinds begin 2019 is Jard zelfstandig maker en maakt hij rappe stappen in de wereld van fictie, met rollen in series als Spangas, Bad Influencer en Kappen Nou! en scenario’s voor o.a. de NPO 3 serie Vakkenvullers.

Als je nu denkt van “ey, lachen man, die Jard, ik wil wel meer zien”, klik even op het kopje werk. En mocht je op basis daarvan helemaal verkocht zijn, klik op contact en let’s talk.

???⚡️?